Hoitajat, ohjaajat ja kouluttajat

Palvelemme ammattitaidolla ja luottamuksella

Asko Nummela

Tantrakonsultti, hoitaja ja kouluttaja

Toimialueena: Forssa, Helsinki, Suomi. Myös kotikäynnit.

Esittely:
Asko on positiivinen, elämän myönteinen ja avarakatseinen henkilö, jonka opetustyyli on innostavaa ja humoristista.

Asko on toiminut tantran parissa vuodesta 2002 lähtien jolloin Asko perusti Tantra Clubin. Hän on auttanut monia löytämään oman seksuaalisuutensa ja vapautumaan estoista.

"Moniorgasmisuuden oppiminen ilman energiaa vievää siemensyöksyä on ikääntyvien miesten todellinen HELMI, aarre josta jokaisen miehen olisi hyvä tietää ja saada käytännön kokemusta.” -Asko toteaa.

Asko omaa moniorgasmisuuden taidon vuosien harjoittelun tuloksena ja haluaa jakaa tuota kallisarvoista tietoa muillekin.

Orgasmien kokemisen voimistaminen ja pitkittäminen tuovat parisuhteeseen todellista onnellisuutta, jonka eteen kannattaa nähdä hieman vaivaa. Elämä palkitsee tässä suhteessa ruhtinaallisesti ja sitä enemmän mitä vanhemmasta miehestä on kysymys.

”On ollut suunnaton ilo saada kohdata asiakkaita 16 eri maasta ja kulttuurista. Kuitenkin olen saanut huomata tyytyväisiä asiakkaita ympärilläni, vaikkei englanninkielen taitoni suinkaan ole kovinkaan kummoiset.” -Asko kuittaa.

Tervetuloa tutustumaan tantraan ja sivuston ainutlaatuiseen tarjontaan. Täältä löydät ennen kaikkea mielenkiintoisia  tantrapalveluita, konsultaatioita, hoitoja ja hierontoja, sekä koulutuksia.

Naishieroja

Tao- ja tantrahieroja
 
Naispuolinen tantrahieroja tai hierojaoppilas  hakusessa


Reippaalle naishierojalle lisäansioita tarjolla mukavan ja antoisan hoitotyön parissa. Kohtaat mukavia ja kohteliaita  asiakkaita, jotka arvostavat Sinua. Saat runsaasti kokemusta tantrasta ja hoidoista. Voit valita työaikasi ja milloin teet työtäsi ja milloin olet vapaalla. 

Aikaisempaa kokemusta hieronnasta ei tarvita. Tarjoamme jatkuvan koulutuksen tehtävään. 

Odotamme Sinulta positiivisuutta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus tantraa ja itämaisia hoitoja kohtaan on plussaa, samoin avoimuus ja joustavuus.

Lisäksi saat mukavat työkaverit ja mahdollisuuden oppia tantrasta koko ajan lisää.  Bonuksena majoitusmahdollisuus Forssassa ja joustavat työajat. Työ sopii hyvin myös lisäansioksi.

Tarjoamme normaalia parempaa tuntipalkkaa, jotta Sinulla olisi intoa perehtyä työhösi ja tehdä se mahdollisimman hyvin. 

Työssä eteneminen on myös mahdollista, voit vaikka ryhtyä kouluttamaan muita, edetä toiminnan laajentuessa vaativampiin tehtäviin tai ryhtyä jopa yhtiökumppaniksi.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit - Kysy lisää!
Puh. 040 526 0713

Kevyttä ja hellää kosketusta

Tule rohkeasti kokeilemaan hellää ja ihanan energisoivaa hoitoa!